Post by exsulodmoidram on Mar 7, 2022 10:30:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Girl Cafe Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Girl Cafe Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод повече скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Girl Cafe Gun 2022 version ▞▞▞
какво е брояч attb? няма обяснение за това в играта
Girl Cafe Gun پرتحرک yytm
Наистина добра гласова игра! Забавни режими на игра с други хора. Красиви waifus и тоалети (повече тоалети, моля) Спрях да играя други игри, за да играя тази. Добавете още неща за социални гилдии, моля, и повече емоции за чат/взаимодействие, може би въведете пакети с емоции. И повече взаимодействия с момичетата! Не съм сигурен дали има PVP или все още не съм го отключил, но бих искал да видя някакъв PVP режим, ако вече няма такъв. добра игра като цяло, струва си времето и парите
Доста готина игра, заглавието ме заинтригува достатъчно, за да се регистрирам предварително за играта.
Girl Cafe Gun Actie fgs
процентите са лоши. получавате повече от банера от представените тарифни карти. освен това е добра игра
Страхотна игра, но господи, изоставането.... Трудно мога да се движа по нея повечето пъти, така че освен ако нямате наистина скъп и ТАЗИ ГОДИНА телефон плюс wifi, може би не се занимавайте с това. Удивително е, телефонът ми просто не може да се справи.
Тази игра надмина очакванията ми. Частта с пистолета е екшън RPG игра, комбинирана с тип bullet hell. Освен основния геймплей на пистолета, има и аспект на кафенето. Кафенето разполага с различни комплекти мебели, които се актуализират редовно. В GCG има по-малко момичета, отколкото в други gachas, така че можете да се съсредоточите повече върху историята на всяко момиче. Страхотна игра, препоръчвам.
Не знам как да опиша играта, всеки аспект, който ми харесва, беше изпълнен като игра, герои, анимация, звук и т.н. Надмина очакванията ми, това е една от игрите, които съм играл, която ме остави без думи от това как добре е
Актуализация: Трябваше да изпразня цялото място за съхранение на играта, за да я накарам най-накрая да ме пусне. Още на 18 септември и все още получавам поддръжка на сървъра всеки път, когато се опитам да вляза в моя Android... това се случва всеки ден , може ли някой да поправи грешката? Моля те? Наистина искам да играя това....
Наистина хубава игра с кафене, оръжия и момичета. Геймплеят е готин и кафенето е доста хладно. Наистина се радвам, че играх това ^^
Добра история, добър геймплей. играе две седмици и вече направи всичко възможно в играта и сега няма какво да се прави. Ще има ли някой ден тази игра някои седмични събития или странична история, нещо подобно? Силата също е трудно да се получи, поне те трябва да направят реклама за гледане на игра за малко сила за играчите. като 5 ежедневни реклами за 30 мощности всяка... Те дават много безплатни неща за безплатни играчи като неща за общежития и други. относно екрана за зареждане те трябва да направят меню в горната част за лесно превключване към всяко съдържание, което искате да правите. вместо да отивате на главния екран всеки път, когато трябва да промените нещо... като онова меню на e7, ако знаете. Освен това, аз се наслаждавам на тази игра и препоръчвам за нови играчи.
Girl Cafe Gun Hành động yejp
Тази игрова бойна система ми напомни за Grand Chase Dimensional Chaser. Но се надявам, че тази игра ще предостави повече ресурси за безплатни геймъри. Може да преразгледам този процент след няколко събития.
Спомням си, че играх JP версията преди няколко години. Не играх дълго, но трябва да кажа, че играта беше наистина добра. Тогава ме изуми със своя геймплей на 3D стрелба. Наистина се радвам да знам, че е пуснат в световен мащаб.
Проблем с измамниците в Data Drill. тази игра не изразходва никакви усилия за забрана на измамниците в системата за класиране. харча за пари тази игра умерено. виждате как хората ви бият в класирането без никакви усилия само с помощта на мами, докато прекарвате часове в опити да получите по-добър резултат, само за да бъдете победен от измамник отново.
Наистина харесах играта, особено момичетата. Радвам се, че повечето, ако репликите са озвучени. Дава повече потапяне в героите и историята. С удоволствие ще китове след игра тестване за една седмица.
Чаках още от бета обяда на CN сървъра.
Разработчиците изтриха публикацията ми какво разочарование бях развълнуван от тази игра, напълно разочароващо е, че буквално не можете да я играете. Не играйте тази игра, това е просто празен екран и някои други отзиви казват, че отнема твърде много време за зареждане. разработчиците изтриват публикации, не им се доверявайте и им давайте информацията за телефона си, те всъщност се опитват да откраднат вашите данни. Пълна загуба на време и разочарование, че това ще бъде страхотно жалко, че разработчиците са лъжци и измамници и вие можете дори не играй
аз не карам стила на чибито в arpg частта на играта и геймплеят не е достатъчно готин, за да мога да пренебрегна sd глупостите... разочароващо.
Girl Cafe Gun 動作 awfv
Лошият превод и старото неудобно разчитане на сексуализирани млади момичета развалят и иначе забавни, било то просто, стрелецът с „двойна пръчка“.
Е, аз съм бивш играч на Azur Lane, мога да кажа, че тази игра е приятелска на f2p, въпреки че трябва да смилате земните монети, но не е толкова трудна, а също и системата за кафене в играта е това, което ми хареса, защото можете да я персонализирате толкова, колкото искате и геймплеят като цяло е забавен, можете просто да го оставите да играе самостоятелно, докато смилате предмети за Limit Break и други, но е толкова забавно
Всеки път, когато се опитвам да играя играта. Веднага щом го отворя, ще ми покаже празен екран. Давам му 2 звезди, защото наистина искам да играя тази игра, но не успях да я играя
Ако харесвате bullet hell и сладките момичета определено получават играта, само един проблем е, че потребителският интерфейс е малко объркващ. пример за това е, когато отидете в зоната на мисията, няма бутони за следващ или предишен
Досега е забавно и пристрастяващо! Но пуснах истински пари, за да изтегля 10 карти и 3 бяха същите карти с 2 звезди, които вече имах. Системата не можеше да ми даде поне няколко карти, които нямах, като момичетата в бойната екипировка или завършването на тренировъчната екипировка. Нещо различно, но току-що получих 10 карти от всички дубли и се чувствам измамен. Дори и с оръжията. Извадих 10 оръдия и получих всички дупки. Разбира се, вероятно мога да ги използвам, за да ги разбия на ниво, но в момента просто затрупва моята област.
Засега ще оценя играта с 3 звезди, тъй като все още не е отворена и е само предварителна инсталация, а за хората, които оценят играта с 1 звезда, нямат никакво разбиране за четене, ако стартирате играта и натиснете старт, ще покаже, че играта ще бъдете отворени в 9 септември UTC - 4 този тип хора са малко тъпи
Преводът на английски има нужда от работа, на някои места е доста калпав.
Честно казано страхотна игра! Благодаря ти Gigguk за препоръката за вашето видео! Добро смилане. Това не е като да влача краката си през пода, опитвайки се да получа материали! Момичетата са много очарователни в различните тоалети и личности!
Много бъги за сега Не мога да мина етап 2-4, без да срещнеш грешка, която е блокирала развитието на играта ти или просто просто срива играта ти
Какво, по дяволите, става? В поддръжка е от 3 дни!?! Каква загуба на време да инсталирам
Супер добра игра и хубави анимации, но мога да я играя само ако нямам wifi. Ако имате данни, за съжаление няма да можете да ги играете
👌
Опитах десетки пъти на различни места с различни интернет връзки. Тази игра не работи за мен, освен ако не съм в домашния си wifi и за съжаление не съм много вкъщи. Няма смисъл да го имам, ако не мога да го играя.
Имах тази игра на моя Samsung Galaxy A71 5G повече от седмица и ВСЕ още никога не успях да вляза с пълен сигнал. Деинсталиране сега!
Историята е добре развита и чиби героите също 2.5D герои е хубаво да се види. За F2P играчи наградите са щедри засега, а наградата за събитие е добра за започване на играта. Относно скоростта на гача, не е толкова лошо за получаване на ултра редки герои доста лесно и системата за съжаление също е полезна.
Като цяло наистина добра игра, просто й липсват моментални бързи битки за земеделски материали, играта ще ви принуди да автоматично настройвате пътя си за един час, само за да получите материалите за напредък, ограничено количество бързи битки на ден би било наистина полезно за тази игра . Тъй като напредъкът изглежда важен в тази игра
Продължава да замръзва. Моля, поправете
РЕДАКТИРАНЕ: добре, това става странно за мен. В тази игра има толкова много непълнолетни и никой в ревютата не го е посочил. Не, не е сладко да обличаш дете като прислужница или бикини, това е гранична педофилия. Отвратително е. Тъжно е, защото наистина ми хареса играта и харча пари за нея, но просто не ми харесва, защото играта е предназначена да сексуализира непълнолетните. Знам, че няма да има решение за моя проблем, но това ще послужи като справедливо предупреждение за хората.
2 звезди. Играта всъщност е доста добра. Наградите за всяка мисия са МНОГО ниски, етапите отнемат много време за завършване. Това означава, че отглеждането/смилането на необходимите ви материали е буквално убиец на ВРЕМЕТО.
Как използвате кодовете, които получих за изтегляне, различно е до лошо, това е за тийнейджъри, можете да стигнете дотук само с сексуальността, която аз съм, че тя расте върху мен, ще видя дали ще остана да ми напомня за стари графики на играта от онова време
Наистина обичам тази игра, добра графика, предизвикателни етапи, 2D герои на живо, добра история, персонализиране на кафене и изтеглянето на герои не е голяма работа. Но вид материали, от които имах нужда, за да събудя героите си, това е единственият проблем, защото няма етапи за този артикул, който само вие можете да закупите в магазина за обмен. Надяваме се скоро да се добави. Наистина ми е приятно да играя този вид игра, наистина пристрастяваща, това ще бъде любимата ми игра.
Не мога да играя играта си, без предупреждение, че приложението ми не отговаря на хардуерните изисквания. Изобщо не препоръчвам тази игра. Следващия път направете игра, която има 2GB RAM и прилични данни! Не може да се играе.
Това е страхотна игра със страхотни герои, единственият проблем, който имам, е, че няма функция "изключване на телефона след изчерпване на енергията". Телефонът ми работи цяла нощ с отворена игра, изяжда батерията и представлява сериозна опасност от пожар. Моля, добавете функцията.
Girl Cafe Gun Akcija tnlr
Играта беше хубава, когато трябваше да я играя. Сега не мога да стартирам играта, заседнал съм в заглавния екран? Някаква помощ?
Sky Wings: Pixel Fighter 3D Arcade ogbw
Fire. Най-накрая някаква наистина малко по-успокояваща игра, вместо honkai или pgr, където трябва да се потите много. Играта върви гладко досега, има някакво падане на рамката, когато има голяма експлозия или нещо подобно, но като цяло наистина е хубаво. (също беше чакам глобалното от дълго време, така че всъщност се развихрих за това)
Забавление досега. Сладък waifus и лесен геймплей
Да, всичко е наред. Малко ограничена игра, но това, което има, е наред.
засега е добра игра. но мога ли да предложа поставянето на контролите малко по-ниско. все още няма грешки, графиката е прилична. сюжетът е наред.
Като цяло това е фантастична игра с невероятни герои, които са напълно озвучени и бих препоръчал тази игра на хората. Имам един голям проблем и той е, че не мога да вляза през повечето време и това ме кара да пропускам много дни. Моля, поправете и ще оценя 5 звезди.
Наистина исках да харесам тази игра, но локализацията е абсолютно ужасна... Моля, намерете по-добри преводачи.
Не ме пуска в играта Интернетът ми е добре, а другите игри работят добре с моята връзка, винаги се забивам на екрана „влизане в играта“
това е наистина забавна гача игра и за разлика от някои други, които съм опитвал, вие всъщност имате какво да правите
Обичам тази игра, но малко подобрение тук и там е необходимо възможно най-скоро, като по-възнаграждаващо предизвикателство за играч на Free2Play като мен и малко поправка за игровото изживяване, въпреки че все още не съм срещал никакви грешки, но като цяло играта е добра, просто имам нужда от повече награди за Free2Play играч (моля, разработчици!) и ето го, най-добрата Gacha игра, която бях играл някога, Факт! - MINZGAMERZ